Wij zijn een familiebedrijf gevestigd in Nieuwolda. Al sinds 1912 voeren wij werkzaamheden uit in Noord-Nederland op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie en utiliteitsbouw. Ook hebben wij ruime ervaring met aardbevingsbestendig bouwen, herstellen van bevingschade en bouwkundig versterken van gebouwen. Wij beschikken in Nieuwolda over een eigen werkplaats, kantoor en opslagruimte.

In onze werkplaats staan unieke machines en is een verfspuiterij. Dagelijks maken wij ramen, deuren, kozijnen, luiken en interieurtimmerwerken op maat. In onze timmerfabriek maken we prefab elementen voor houtskeletbouw.

Onze medewerkers zijn echte vakmensen. Daardoor kunnen wij het leveren van hoogwaardige kwaliteit waarborgen.

We vinden het belangrijk om tijdens de bouw frequent contact met de opdrachtgever te hebben, waardoor we tijdig in kunnen spelen op eventuele veranderingen en wensen.

Wat we doen

Wij hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van grote en kleine opdrachten voor zowel particulieren, bedrijven en ontwikkelaars. Het leveren van hoogwaardige kwaliteit en een goede samenwerking met onze opdrachtgevers vinden we daarbij belangrijk.

Aandachtsgebieden

© Copyright 2022